Ciorba de varza proaspata cu smantana

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 8480 vizualizari

 

O ciorbita fara carne, usoara, pentru zilele astea calduroase....

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras mic
  • 1-2 cepe verzi mici
  • 2 rosii
  • pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei
  • marar verde
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza proaspata cu smantana:

Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei. Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt. Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa necesara, sare si piper apoi se adauga varza taiata si se lasa toate sa fiarba. Cind toate sunt fierte se adauga mararul tocat si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Usor de facut dar foarte gustos.... Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza proaspata cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii umplute